Spirit of Touch

Alles stroomt, niets blijft hetzelfde ...
Energie is eeuwige vreugde!

Massage ~ Healing
     Coaching

Massage ~ Healing ~ Coaching

Mijn behandelingen zijn voor iedereen die te maken heeft met emotionele en/of lichamelijke pijn. Als je spanning en angst wilt loslaten en je meer bewust wil worden van welke energieën je belasten en uit balans brengen, zorgt aanraking voor verbinding zodat je beter kunt afstemmen.

Door Massage & Healing kan oude pijn; geestelijke en fysieke trauma ‘s en ook emotionele pijn transformeren, gevoelens en emoties komen vrij en dat leidt tot het verwerken van patronen om verder te ontwikkelen in thuiskomen bij jezelf. Daarbij is wederzijds vertrouwen en integriteit van onschatbare waarde.
Door Coaching en Ondersteuning kun je bewust werken aan jezelf , aan je normen en je waarden. Samen kunnen we delen van je aard terughalen. Je kan ervaren hoe je je talenten kunt inzetten en ontdekken wat je plaats is in het levensweb.


adrie@spiritoftouch.nl
06 - 206 93 754

Massage helpt verkramping en ophoping van afvalstoffen los te maken die je energie kunnen blokkeren. Tijdens de behandeling krijg ik signalen en informatie binnen die ik deel met jou.

Ik behandel in de speciale massageruimte. Voor jou is het fijn als je makkelijke of ruim zittende kleding aan doet.

Runxputteweg 28 a, 1851 PM Heiloo